Gjithçka gati thotë Labi (Video)

Hoti: Edhe presidenti është involvuar që të shtyhet kjo seancë
Policia legjitimon 389 punonjëse të lokaleve të natës, mbyllë 34 lokale të tilla

Për iniciativën e marrë nga këngëtari Labinot Tahiri Labi dhe Fondacionin e Behxhet Pacollit, për të dhuruar pako ushqimore familjeve në nevojë, tashmë gjithçka është gati!

Nesër do të shpërndahen.

COMMENTS