Gjilani gati për ‘Ditët e Lirisë’

Gjilani gati për ‘Ditët e Lirisë’

OKB: Gazi nervor Sarin u përdor për vrasjen e 90 civilëve në Siri
Mesiq: Miku im Haradinaj, së shpejti do të kthehet në Kosovë

Për nder të ditës së çlirimit, Kuvendi Komunal i Gjilanit mban seancë solemne, të mërkurën, më 15 qershor 2016. Seanca fillon në ora 11:00 dhe mbahet në sallën e Kuvendit. Më poshtë e keni të plotë orarin e aktiviteteve për Ditën e Çlirimit të Gjilanit:

Gjilani

COMMENTS