Gjilanasi Abedin Selimi, dhuratë kancelares Angela Merkel (Video)

Qyteti ku të gjithë jetojnë nën një kulm (Video)
Kuvajti heq nga kinematë filmin ‘E bukura dhe bisha’ (Video)

Gjilanasi i vetmësuar në dru-gdhendje, profesioni i të cilit nuk ka të bëjë aspak me pasionin e tij të kohëve të fundit, nuk e ka problem nëse kalon ditë të tëra e madje edhe muaj duke punuar një orendi nga druri.

Karriga ku Abedini është ulur, ka një histori të veçantë. Ai ekskluzivisht për ZICO TV thotë se ulësja ishte krijuar për t’iu dhuruar kancelares gjermane Angela Merkel. Por çfarë ndodhi?

COMMENTS