Gjiko dhe Elita të dashuruar ‘gjer në vesh’

Çifti Elita Rudi dhe Gjiko me paraqitjen e fundit kanë hedhur poshtë çdo dyshim nëse ata janë në lidhje apo jo.

Ata u shfaqën së bashku në premierën e serialit ‘Egjeli’ në kinemanë Cineplexx.

Edhe pse ata janë munduar shumë ta hedhin poshtë lajmin se janë bashë, duket se nuk janë duruar më të shfaqen fshehurazi publikut.

Në imazhin e mëposhtëm shihen Gjiko dhe Elita më të dashuruar se asnjëherë më parë, madje Gjiko shihet duke i dhënë Elitës kokoshka për të ngrënë.

COMMENTS