Gjibraltari, apo ‘Kepi i Tarikut’, gjërat që nuk i keni ditur për të (Video)

Gjibraltari, apo ‘Kepi i Tarikut’, gjërat që nuk i keni ditur për të (Video)

‘Ishulli i Dashurisë’, nuk do ta besoni sa afër e kemi
Enca dhe Ardian Bujupi pushtojnë ZhurmaVMA12

Të bëjmë një shëtitje në njërën ndër vendbanimet e fundit të neandertalëve në Evropë dhe vendin ku do të gjeni më shumë se 300 lloje shpezësh dhe majmunët (macaco) të vetmit në Evropë.

COMMENTS