Gjest human bëjnë Gjiko dhe Ledri (Foto)

Gjest human bëjnë Gjiko dhe Ledri  (Foto)

Nuk do e besoni sa vite ka Miranda Hashani (Video)
Ja çfarë thotë Adriana Matoshi – Sasa e “O sa mirë” për ish-bashkëshortin

Zemërgjerësi e njerëzve zakonishtë tregohet nëpër festa e sidomos atyre të fundëvitit.

Reperat shqipëtar Ledri dhe Gjiko shpërndan për këtë fundëvit shumë dhurata për fëmijët. Në disa foto të shpërndara u pa numër i madh i dhuratave gjersa Gjiko i ka kushtuar edhe disa vargje këtij angazhimi duke thënë se ua japin me zemër dhe dashuri.

COMMENTS