Gjendet pa shenja jete në banesën e saj Miss Brazili 2004 (Foto)

Gjendet pa shenja jete në banesën e saj Miss Brazili 2004 (Foto)

Blero dhe Uki vijnë me ‘Ta ha gojën’ (Video)
Si u bë realitet ëndrra e Era Istrefit? (Video)

Miss Brazili 2004, Fabiana Niclotti, është gjetur pa shenja jete banesën e saj në Gramado të Brazilit, njoftojnë autoritetet.

Sipas tij, vëllai i saj e telefonoi policinë, pasi ajo nuk iu përgjigj thirrjeve telefonike.
Njoftohet se ‘në trupin e saj nuk kishte asnjë plagë apo asnjë shenjë të hyrjes me forcë ose dhunë në apartamentin e modeles 31 vjeçare’.

Miss Brazili

Miss Brazili 3

Miss Brazili 1

COMMENTS