Gjakovë, Kusari – Lila shkëput koalicionin me PDK-në (Dokument)

Gjakovë, Kusari – Lila shkëput koalicionin me PDK-në (Dokument)

Golden Eagle në 25 shtete, nga sot edhe në Mauritani
Gjuriq: Një pjesë e Listës Serbe nuk e ka mbështetjen e Beogradit zyrtar

Kryetarja e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka vendosur ta shkëpusë koalicionin me Partinë Demokratike të Kosovës për nivelin lokal.

Siç thuhet në një njoftim për media të Komunës së Gjakovës, ky vendim vjen si ‘pasojë e rënies së vazhdueshme të performancës dhe dhënia e përparësisë përfitimeve politike e jo atyre të përgjithshme nga ana e drejtorëve të PDK-së’.

E para e Gjakovës për këtë vendim e ka informuar përmes një letre kryetarin e degës së PDK-së në Gjakovë, Hajdar Beqa.

Ndryshe, Kusari-Lila në zgjedhjet e 11 qershorit, duke garuar në listën e koalicionit LDK-AKR-Alternativa, sipas rezultateve preliminare nuk ka treguar rezultate të kënaqshme në Gjakovë.

COMMENTS