Gëzohet që nëna e tij është shtatzënë, reagimi mbresëlënës i vogëlushit derisa ia përqafon barkun (Video)

Gëzohet që nëna e tij është shtatzënë, reagimi mbresëlënës i vogëlushit derisa ia përqafon barkun (Video)

Mehmed Yukselen nga Laicester i Anglisë, i kishte kërkuar për një kohë të gjatë nënës së tij, një vëlla apo motër të vogël. Në momentin që

Mehmed Yukselen nga Laicester i Anglisë, i kishte kërkuar për një kohë të gjatë nënës së tij, një vëlla apo motër të vogël.

Në momentin që shtatëvjeçari ka kuptuar se ajo është shtatzënë, nuk ka mundur të përmbahej dhe ka nisur të qante nga gëzimi.

Pasi e ka përqafuar gjatë, vogëlushi filloi t’ia përqafonte edhe barkun e fryrë.

Më poshtë mund të shihni reagimin e tij mbresëlënës, ndërsa interesohej për gjininë që do të ketë fëmija, si dhe emrin që do t’ia vënë.

COMMENTS