Gëzim e festë në familjen e Lutfi Hazirit dhe Mikes (Foto)

Në familjen e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirit, sot ka festë. Trashëgimtari i vetëm i familjes së Lutës dhe Mikes, Lumi, mbushi sot 7 v

Në familjen e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirit, sot ka festë. Trashëgimtari i vetëm i familjes së Lutës dhe Mikes, Lumi, mbushi sot 7 vite.

E babai i tij përmes një postimi në Facebook me fjalët më të mira e ka uruar Lumin për festën e dyfishtë, shkruan zico.tv

‘Lum, urime ditëlindja e 7 dhe fillimi i klasës së dytë në shkollë. Lumturi & gëzim për ty e gjithë fëmijët e botës. Të duam Babi, Mami & Motrat <3', ka shkruar i pari i Gjilanit.

COMMENTS