Getinjo mashkulli më i mirë (Video)

Dueti mes vëllezërve të famshëm Getinjo dhe Mozzik 'Tony Montana' ka rezultuar shumë i suksesshëm duke u dëgjuar gjithandej. Projekti në fjalë ngjiti

Dueti mes vëllezërve të famshëm Getinjo dhe Mozzik ‘Tony Montana’ ka rezultuar shumë i suksesshëm duke u dëgjuar gjithandej. Projekti në fjalë ngjiti për të parën herë në skenën e ZhurmaVMA12 për të marrë çmimin Best Male, anëtarin e labelit ‘On Records’ reperin Getinjo.

Ky i fundit arsyetoi Mozzikun për mos prezencën në sallë, pasiqë ishte në një koncert. Getinjo ishte i shoqëruar me Endrin në ceremoninë e ndarjes së çmimeve në ‘Zhurma Video Music Awards 12’.

Reperi i ka uruar të gjithë kolegët për çmimet e fituara në spektakël.

COMMENTS