Geta Beqës sa nuk i këputet beli (Foto)

Geta Beqës sa nuk i këputet beli (Foto)

Ajo tashmë shfaqet me shumë mburrje në publik me linjat të cilat vërtetë të lënë pa frymë. Geta sigurisht duhet të jetë frymëzim për shumë femra, p

Ajo tashmë shfaqet me shumë mburrje në publik me linjat të cilat vërtetë të lënë pa frymë.

Geta sigurisht duhet të jetë frymëzim për shumë femra, puna përkushtimi dhe dashuria ndaj vetës, dhe sportit I ka dhënë një mundësi tjetër në jetë që ajo të jetë edhe femra kampione botërore në IFFB ‘Wellness Fitness’.

Çdo ditë me një motiv më shumë ajo shfaqet më bukur se kurrë më pare, imazhet e saja janë aq të bukura, joshëse dhe aq inspiruese. Përkundër muskujve që ajo ka krijuar dhe shpesh e tregojnë një femër super të fuqishme ajo di të tregon edhe anën sensuale.

Kjo fotografi e fundit e tregon aq femërore dhe të bukur me linjat perfekte dhe më një bel që të jep përshtypjen se po I këputet.

Këtij imazhi ajo i ka lënë edhe një mbishkrim ‘Çdo ditë është një fillim i ri’.

COMMENTS