Gërshetat e flokëve, si të realizoni atë (Video)

Gërshetat e flokëve, si të realizoni atë (Video)

Gërsheti është jo vetëm në modë. Por edhe mënyra më e mirë dhe elegante për stolisjen e flokut. Për më shumë mënyra të stolisjes ndiqeni videon e mëposhtme:

Gërsheti është jo vetëm në modë. Por edhe mënyra më e mirë dhe elegante për stolisjen e flokut.

Për më shumë mënyra të stolisjes ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS