Geasy publikon ‘Bisha me dy koka’ në bashkëpunim me Skivin (Video)

Geasy publikon ‘Bisha me dy koka’ në bashkëpunim me Skivin (Video)

Hip hop labeli Babastars ka treguar se nuk e ka ndërmend të ndalet. Geasy dhe Skivi duket se rezervuan '28 Nëntorin' për befasinë e radhës. P

Hip hop labeli Babastars ka treguar se nuk e ka ndërmend të ndalet.

Geasy dhe Skivi duket se rezervuan ’28 Nëntorin’ për befasinë e radhës.

Projekti duket mjaft interesant dhe konfirmon përkushtimin muzikor të Geasyt dhe gjithë grupit këtë fundvit.

Diez e ka punuar muzikë, kurse teksti nga vet artistët. Spoti në borë u punua nga XL Films.

COMMENTS