Gazetarë dhe deputetë lëndohen nga hedhja e sprejit (Foto)

Gazetarë dhe deputetë lëndohen nga hedhja e sprejit (Foto)

Policia e Kosovës ka arrestuar tre deputetët e Vetëvendosjes, Albin Kurtin, Donika Kadaj-Bujupin dhe Albulena Haxhiun. Gjatë arrestimit të tyre pol

Policia e Kosovës ka arrestuar tre deputetët e Vetëvendosjes, Albin Kurtin, Donika Kadaj-Bujupin dhe Albulena Haxhiun.

Gjatë arrestimit të tyre policia është përballur me deputetët e tjerë të Vetëvendosjes dhe aktivistë, të cilët tentonin të parandalonin arrestimin e tyre.

Policia për të shpërndarë deputetët edhe aktivistët ka hedhur sprej në drejtim të tyre.

Nga hedhja e sprejit kanë mbetur të lënduar disa gazetarë dhe deputetë të LVV-së, ndërkaq menjëherë ka ardhur edhe ndihma e shpejtë për t’u ofruar ndihmë të lënduarëve.

COMMENTS