Gara mes veturës dhe aeroplanit për akrobacione (Video)

Gara mes veturës dhe aeroplanit për akrobacione (Video)

Shenja që tregon se po ju afrohet vdekja (Video)
Korsia e shpejtë për këmbësorët (Video)

Kohëve të fundit, prodhuesit e makinave kanë bërë reklama duke i vënë modelet më të mira në garën e shpejtësisë me aeroplan.

Lamborghini Aventador S është në mesin e këtyre veturave, që ka bërë një garë të tillë, por kësaj radhe kemi një krahasim më ndryshe.

COMMENTS