Gara e (zh)veshjes (Foto +16)

Ky është profesioni i vërtet i Angela Martinit, nuk ka të bëjë me modelingun (Foto)
Rita e Bleona, në mesin e femrave më të zhveshura në botë (Foto)

“Sixty6 Magazine” organizoi në Londër një festë ku mblodhi disa nga yjet e showbizz-it britanik më në zë të momentit.

E në të tilla raste vëmendja përqendrohet se kush (zh)vishet më shumë.

Demi Rose, që u shkëput nga Ibiza për t’iu përgjigjur pozitivisht ftesës s’kish si mungonte, e po ashtu edhe Abi Clarke, Lauren Goodger dhe Chantelle Connelly.

COMMENTS