Gani Geci e uron Vetëvendosjen

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka reaguar pas rezultateve të fundit të zgjedhjeve. Ai e ka pranuar fitoren e Vetëvendosjes në zgjedhj

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci ka reaguar pas rezultateve të fundit të zgjedhjeve.
Ai e ka pranuar fitoren e Vetëvendosjes në zgjedhjet e mbajtura dje më 11 Qershor.

Geci e ka uruar Vetëvendosjen që ka arritur ta dyfishojë numrin e votave.

Ky është shkrimi i plotë:

‘Partia e vetme qe ka dal fituese e ketyre zgjedhjeve dhe që ka dyfishua numrin e votave është VV.

Për me qen ferë URIME URIME pikë’

COMMENTS