Gabimet që i bën secila grua kur vendosë eyeliner (Foto)

Gabimet që i bën secila grua kur vendosë eyeliner (Foto)

Eyeliner me krahë të përkryer është një art që kërkon përpjekje dhe përqendrim. BrightSide ka përgatitur një listë të gabimeve më të zakonshm

Eyeliner me krahë të përkryer është një art që kërkon përpjekje dhe përqendrim.

BrightSide ka përgatitur një listë të gabimeve më të zakonshme që bëhen teksa gratë vizatojnë eyeliner si dhe mënyrat se si t’i korrigjojnë ato.

Si të vendosni lapsin, ngjyrën, si të bëni krahët tek sytë, të fshini gabimet, të bëni formën e dëshiruar…

Gjithçka që ju nevojitet për një eyeliner të përkryer, mund ta gjeni në fotot më poshtë.

COMMENTS