Futbollistët që kanë parë vdekjen me sy (Video +18)

Futbollistët që kanë parë vdekjen me sy (Video +18)

E vrasin këpucët, Fellaini padit kompaninë e veshmbathjeve dhe kërkon miliona euro dëmshpërblim (Foto)
Granit Xhaka si në qiellin e shtatë, kështu është kur e mund kampionin (Foto)

Janë të gatshëm që edhe shpirtin të lënë në fushë për sportin më të popullarizuar në botë.

Nuk janë të paktë futbollistët që kanë rrezikuar edhe jetën e tyre duke luajtur futboll.

E viteve të fundit, shkaku i ndërhyrjeve apo ndonjë gjëje tjetër, shumë futbollistë kanë parë vdekjen me sy.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni momentet kur 15 futbollistë rrezikuan jetën në fushën e blertë.

COMMENTS