Fustani që ndryshon ngjyrat (Video)

Nëse gjithmonë keni dashur të ndryshoni veshjen tuaj atëherë kjo tani është e mundur vetëm me shtypjen e një butoni. Ky është fustani Hi-tech i pr

Nëse gjithmonë keni dashur të ndryshoni veshjen tuaj atëherë kjo tani është e mundur vetëm me shtypjen e një butoni.

Ky është fustani Hi-tech i prodhuar nga ShowPo i cili i ndryshon ngjyrat.

Në një xhirim shihet se si fustani kishte ngjyrën e bardhë pastaj merr ngjyrën rozë dhe vazhdon me ngjyrën blu për të përfunduar me ngjyrën vjollce.

ShowPo.com ka shpërndarë veshje në 45 vende dhe pritet të fitojë rreth 10 milionë dollar në vit.

COMMENTS