Fustanet më të mira të yjeve botërore (Video)

Fustanet më të mira të yjeve botërore (Video)

Është e mahnitshme të shohësh se sa shpejt ndryshon industria e modës dhe krijohen tendenca të reja. Çfarë është ‘in’ këtë sezon do të ‘dalë’ jasht

Është e mahnitshme të shohësh se sa shpejt ndryshon industria e modës dhe krijohen tendenca të reja.

Çfarë është ‘in’ këtë sezon do të ‘dalë’ jashtë modë pas një ose dy vitesh.

Por disa stile të veshjeve janë kaq elegante dhe klasike, saqë mbeten në modë dhe praktikisht të pandryshuara për dekada të tëra.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS