Fustanet e nuseve, 2018-a sjell këtë tendencë (Foto)

Fustanet e nuseve, 2018-a sjell këtë tendencë (Foto)

Fustanet e nuseve janë gjithmonë në vëmëndjen e femrave, kryesisht të atyre që pritet të bëhen nuse. Edhe koleksioni më i ri Dalin, i vitit 201

Fustanet e nuseve janë gjithmonë në vëmëndjen e femrave, kryesisht të atyre që pritet të bëhen nuse.

Edhe koleksioni më i ri Dalin, i vitit 2018 sapo ka dalë duke zbuluar edhe tendencën e re.

Stil sirene apo princeshe me fundin voluminoz, prej tyli apo mëndafshi.

Modelet klasike unike me pëlhura te çmuara qe karakterizohen nga funde voluminoze, qëndisje dhe shpesh aplikacione bizhu, është një nga tendencat që vihet re.

Madje edhe busti në formë zemre, me gjithë sipërfaqen e tij të qendisur, është një tjetër detaj që nuk mund të mungonte kurrsesi në koleksionin e ri.

Megjithatë ka edhe fustane të ngjitura pas trupit me përbërje tyli apo mëndafshi.

COMMENTS