Fuqia e luleve (Foto)

Fuqia e luleve (Foto)

Duket si shtëpi ‘kukullash’, por shikojeni nga brenda (Video)
Trendet më të mira dekorative këtë vit, sipas ‘Pinterest’-it (Foto)

Nëse të pëlqen të kesh një paraqitje prej ëndërrimtareje atëherë guxo të provosh veshjet me lule.

Edhe këtë stinë kanë çelur lule të mëdha dhe me ngjyra. Në veshje, sigurisht.

Lulet krijojnë një kontrast të fortë mbi një sfond të errët.

Lulet të tregojnë gjithmonë vajzërore dhe kjo është një arsye më shumë për t’i zgjedhur.

Me ngjyra dhe romantike, fustanet me lule janë aleatët idealë për një vjeshtë dhe dimër plot me stil.

Më poshtë mund t’i gjeni disa nga modelet më të mira të veshjeve me luleve që të frymëzojnë që të shëndritni dhe të dukeni shumë ëmbël gjatë stinëve vijuese.

COMMENTS