‘Fukaraja’ projekti më i ri nga Gjovani (Premierë/Video)

I pasur apo fukara ska rëndësi, thotë përmes këngës këngëtari i njohur Gjovani. Ai njihet për shumë hite së bashku me bashkëshorten e tij Vjolla L

I pasur apo fukara ska rëndësi, thotë përmes këngës këngëtari i njohur Gjovani.

Ai njihet për shumë hite së bashku me bashkëshorten e tij Vjolla Luka, ndërsa sot ZICO TV lansoi projektin e tij ekskluzivisht me titull ‘Fukaraja’ në kuadër të programit ‘Gëzuar 2017’.

Edhe Gjovani, njejtë si Vjollca ka bërë zgjedhjen e duhur përgjatë ndërtimit të një karriere të pastër dhe nuk na zhgënjen asnjëherë.

COMMENTS