Fshatrat shqiptarë me emra të çuditshëm

Fshatrat shqiptarë me emra të çuditshëm

Si do të ndiheshit sikur ura e qelqtë e ndërtuar në 1.1179 metra lartësi, mbi të cilën ecni – do të fillonte të “thyhej”? (Video)
Takon djaloshin e ëndrrave në klub nate, ai del të jetë princ

Toponimet e vendeve janë gjithnjë interesant nëse merren për studim apo nga rrënja që krijon emrin e tyre.

Më poshtë do të shikoni emrat me të çuditshëm që mbajnë disa fshatra në Kosovë dhe Shqipëri.

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi – Tepelenë

Xhylekar – Gjilan

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar – Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq – Lezhë

Kaqibeg – Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh – Novoberd

Qyqylagë – Lipjan

Ngucat – Malisheve

Bithuq – Diber

Muqiverrc – Kamenic

COMMENTS