Fshati i flokëve të gjata në Kinë (Video)

Nëse e dëgjoni këtë emër, dmth në aeroplan gjendet një njeri i vdekur (Video)
Llamba ‘Ilumi’ Përmes një aplikacioni e ndryshon ngjyrën e saj (Video)

Pothuajse në gjithë botën gjatësia dhe mirëmbajtja e flokëve luan një rol të madh në jetën e grave, mirëpo për gratë e fshatit Huangluo në Kinë, flokët e gjata janë një nga gjërat më të çmuara që posedojnë.

COMMENTS