‘Fshatarja’ seksi e serialit ‘Çka ka shpija’ (Foto)

Një vajzë e rritur në fshat që martohet me një djalë të qytetit por që akoma vazhdon të jetojë me tradita e mënyrë të të folmes së fshatit. Është k

Një vajzë e rritur në fshat që martohet me një djalë të qytetit por që akoma vazhdon të jetojë me tradita e mënyrë të të folmes së fshatit.

Është ky roli i Pajtesës në serialin vendor ‘Çka ka shpija’ të cilin me mjaft profesionalizëm e luan aktorja Fiona Gllavica.

Mirëpo, në jetën reale, Fiona është krejt tjetër. Në fotografitë që i hedhë në rrjetet sociale, Fiona duket mjaft seksi, duke e vënë në pah kështu bukurinë dhe elegancën e saj.

COMMENTS