Fruti që lufton depresionin

Bananja nuk ngjan me buzëqeshjen, por e promovon atë, sepse përmban vitaminë B9 dhe ka folate, një lëndë ushqyese, që mund të luftojë depresionin.

Bananja nuk ngjan me buzëqeshjen, por e promovon atë, sepse përmban vitaminë B9 dhe ka folate, një lëndë ushqyese, që mund të luftojë depresionin.

Studimet kanë treguar se tek personat me depression, niveli i këtij ushqyesi bie me 50%.

Mjekët rekomandojnë që pacientët, të cilët marrin anti-depresantë të rrisin marrjen e këtij ushqyesi, në mënyrë që edhe ilaçet të jenë më të efektshme.

Me një banane në ditë e mbani depresionin larg!

COMMENTS