Freudenbergu qyteti përrallor gjerman, më uniku në botë (Video)

Freudenbergu qyteti përrallor gjerman, më uniku në botë (Video)

Mendimet pozitive ua largojnë stresin, vërtetohet edhe shkencërisht (Video)
Mrekullia e shqiptarit, me shpinë e çon traktorin

Freudenberg është një qytet mesjetar në Gjermani, me sipërfaqe rreth 54 km2 dhe ku jetojnë afër 20 mijë banorë. Një përshkrim i tillë nuk ofron diçka të jashtëzakonshme, mirëpo ky qytet ka diçka që e bën unik në botë.

COMMENTS