Fotot ‘hit’ në Japoni (Foto)

A është kjo linja më spektakolare hekurudhore në botë? (Video)
Nusja dhe dhëndrri vallëzuan për herë të parë në dasmën e tyre, e vazhduan duke u rrahur me dorëza të boksit (Video)

Nisi si një konkurs nga kompania ‘Kodomono’. Ndërsa është bërë viral trendi më i ri që po pushton rrjetet sociale.
Prindërit japonez po postojnë fotografi në Instagram me të pasmet e të vegjëlve të tyre duke i mbuluar me pjeshkë.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

COMMENTS