Fotografitë më të dështuara të dasmës (Foto)

Përjetësimi i momenteve më romantike dhe të bukura gjatë gjithë ceremonisë, është qëllimi i fotografit në ditën e dasmës. Por, ndodh që disa shkrep

Përjetësimi i momenteve më romantike dhe të bukura gjatë gjithë ceremonisë, është qëllimi i fotografit në ditën e dasmës.

Por, ndodh që disa shkrepje të mos jenë aq romantike, madje ndodh që të kthehen në komike dhe jo vetëm për faj të çiftit.

Një album me imazhe të shkrepura në momentin e duhur të gabuar është duke qarkulluar me shpejtësi në internet dhe në shumicën e fotove nuk është çifti i të sapomartuarve që tërheq vëmendjen…

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-1

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-2

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-3

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-4

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-5

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-6

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-7

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-8

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes-9

fotografite-me-te-deshtuara-te-dasmes

COMMENTS