Fotografitë e para të çiftit të fejuar Harry-Meghan (Foto)

Fotografitë e para të çiftit të fejuar Harry-Meghan (Foto)

Princ Harry ka bërë publike sot fejesën e tij me aktoren Meghan Markle. Ata kanë dal për herë të parë para mediave për të bërë foto. Meghan tregoi unazën e saj me diamant dhe thanë se propozimi për martesë ishte romantik. Ata pritet të martohen në pranverën e vitit 2018.

Princ Harry ka bërë publike sot fejesën e tij me aktoren Meghan Markle.

Ata kanë dal për herë të parë para mediave për të bërë foto.

Meghan tregoi unazën e saj me diamant dhe thanë se propozimi për martesë ishte romantik.

Ata pritet të martohen në pranverën e vitit 2018.

COMMENTS