Fotografi të rralla nga dasma e kryeministrit (Foto)

Fotografi të rralla nga dasma e kryeministrit (Foto)

Kryeministri dhe moderatorja kanë ndryshuar shumë. Kryeministri Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij prezantuesja Anita Muçaj – Haradinaj

Kryeministri dhe moderatorja kanë ndryshuar shumë.

Kryeministri Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij prezantuesja Anita Muçaj – Haradinaj janë një çift shumë i pëlqyer nga publiku.

Ka 13 vjet që ata janë martuar dhe bashkë kanë tre fëmijë, përcjellë zico.tv

Sigurisht se pas kaq viteve çifti ka ndryshuar shumë në pamjen e jashtme, por për atë kohë ata dukeshin për mrekulli.

Ditëve të sotme në paraqitjet publike çifti pa hezitim dhuron puthje, mirëpo njëjtë veproi edhe në ditën e dasmës, pikërisht 13 vjet më parë duke e treguar dashurinë e tyre të madhe ndaj njëri tjetrit.

Gjeni disa fotografi të vjetra nga dita e dasmës së kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj.

COMMENTS