Foto të mahnitshme të realizuara pa fotoshop

Foto të mahnitshme të realizuara pa fotoshop

Kur keni realizuar foto dhe e keni shpërndarë pa bërë ndërhyrje në të? Nuk keni nevojë të jeni profesionist për të bërë shkrepje perfekte, gjit

Kur keni realizuar foto dhe e keni shpërndarë pa bërë ndërhyrje në të?

Nuk keni nevojë të jeni profesionist për të bërë shkrepje perfekte, gjithçka që keni nevojë është të jeni në vendin e duhur, të kapni momentin e duhur dhe të shtypni butonin.

Autorët e këtyre fotove do të ju dëshmojnë se të krijosh diçka të tillë të bukur nuk ka nevojë për ndërhyrje grafike. Vetëm përdoreni imagjinatën tuaj dhe rezultatet do të ju befasojnë.

COMMENTS