Formohet komisioni për vlerësimin e shkallës së invalidve të UÇK-së

Formohet komisioni për vlerësimin e shkallës së invalidve të UÇK-së

Ministri i MPMS-së, Skender Reçica, sot mori vendimin për themelimin e komisionit mjekësor për vlerësimin e shkallës së invalidëve të luftës së Ushtri

Ministri i MPMS-së, Skender Reçica, sot mori vendimin për themelimin e komisionit mjekësor për vlerësimin e shkallës së invalidëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

‘Ky komision do të jetë i përbërë prej specialistëve të kualifikuar dhe të dëshmuar të fushave mjekësore. Pjesë e këtij komisioni do të jenë, në cilësinë e vëzhguesit dhe nga një përfaqësues i ZÇKL-UÇK, një i KMDLNJ-së si dhe një përfaqësues nga Shoqata e Invalidëve të UÇK-së’, thuhet në njoftimin e MPMS-së.

COMMENTS