Fluturim me balonë gjatë natës dhe ski mbi alpet franceze (Video)

Fluturim me balonë gjatë natës dhe ski mbi alpet franceze (Video)

Në mbrojtje të Ramushit del edhe reperi Gold AG (Video)
Kjo është arsyeja pse RTK-ja nuk e transmetoi Trepçën ’89, e do ta transmetoj Prishtinën

COMMENTS