Flori Mumajesi me dedikim që të këput shpirtin (Foto)

Flori Mumajesi me dedikim që të këput shpirtin (Foto)

Këngëtari gjithmonë ka shfaqur anën e bute dhe romantike të tij, rrallë mund të gjen dedikime të sforcuara apo të vrazhda, ato gjithmonë janë kaq të p

Këngëtari gjithmonë ka shfaqur anën e bute dhe romantike të tij, rrallë mund të gjen dedikime të sforcuara apo të vrazhda, ato gjithmonë janë kaq të prekshme dhe aq të ndjeshme.

Një shpirt i mbytur në dashuri një si i Florit i cili si duket e ka të vështirë shkëputjen nga ajo që i fali vite, kohë e shumë dashuri. Dhe ajo që e bën më të bukur një raport është dashuria e fshehur dhe e tillë ishte ajo e Florit dhe Elvanës e cila aq shumë u përfol, por ata dashuruan gjithmonë në arrati dhe në qetësin e tyre, larg zhurmës dhe fjalëve. Por si duket Flori nuk pajtohet dot me largimin e Elvanës, këngëtarja ndodhet në Shqipëri dhe këtë prani ai nuk e përballon dot. Elvana mbrëmë u paraqite me Capital T në një koncert që u mbajt në kryeqytetin në Tiranë. E kjo si duket këngëtarin e bëri edhe më të ndjeshëm e sigurisht vijnë edhe këto dedikime që të këpusin shpirtin.

Edhe pse këto vargje janë të huazuara nga një blogere shqiptare, por Flori ka goditur në kohën e duhur, duke kujtuar dashurinë, dhe një rikthim krejt ndryshe nga ato pengje të së kaluarës. Flori përndryshe është në përgatitje e sipër projektin e radhës që pritet të vijë së shpejti.

COMMENTS