‘Flirtini’

Qysh sot specat do t’i mbushni vetëm kështu!
Makarona me mish viçi, në mënyrën meksikane (Video)

Përbërësit:

60 ml. vodka

60 ml. lëng ananasi

30 ml. liker manaferre të zezë

45 ml. verë e bardhë

Përgatitja:

Hedhni vodkan, lëngun e ananasit dhe likerin e manaferrave të zeza në një mikser koktellash.

Tundeni fortë dhe hedheni në një gotë. Shtoni disa pika verë të bardhë për fund.

COMMENTS