Flet Big Mama: Jam shëndosh si molla (Video)

Këngëtarja e njohur shqiptare Big Mama, ka qëndruar disa ditë në Turqi për shkaqe shëndetësore. Për të u tha se ka kancer apo se e ka humbur zërin. P

Këngëtarja e njohur shqiptare Big Mama, ka qëndruar disa ditë në Turqi për shkaqe shëndetësore.
Për të u tha se ka kancer apo se e ka humbur zërin. Por vet artistja i ka mohuar këto thashetheme.

Besiana ka postuar në Instagram promon e emisionit tw saj ‘Mama’s trip’ ku edhe i ka vënë këtë sqarim:

‘Miq, Fillimisht ju falënderoj shumë të gjithëve që jeni interesuar dhe shkruar për mua e gjendjen time, kam lexuar shkrime të ndryshme e kam dëgjuar muhabete rreth shëndetit tim por nuk kam mundur që të ju përgjigjem të gjithëve, andaj vendosa që përmes këtij mesazhi të ju them të gjithëve miqëve dhe dashamirëve por edhe atyre që shpifin e shpikin, unë jam shumë mirë me shëndet, e vërtetë që kam realizuar një operacion në Turqi për një jetë më të shëndetshme mirëpo nuk kam pasur as kancer e as nuk e kam humbur vokalin e nuk jam në gjendje kritike, por jam shëndosh si molla. Ndërkohë që ju lus të prisni deri të dielën për të gjitha detajet rreth operacionit tek emisioni im ‘Mama’s trip’ ne ora 15.00 tv21 aty i keni te gjitha te vertetat. Mpuq’, ka shkruar Big Mama.

Miq, Fillimisht ju falenderoj shumë të gjithëve që jeni interesuar dhe shkruar për mua e gjendjen time, kam lexuar shkrime të ndryshme e kam dëgjuar muhabete rreth shëndetit tim por nuk kam mundur që të ju përgjigjem të gjithëve, andaj vendosa që përmes këtij mesazhi të ju them të gjithëve miqëve dhe dashamirëve por edhe atyre që shpifin e shpikin, unë jam shumë mirë me shëndet, e vërtetë që kam realizuar një operacion në Turqi për një jetë më të shëndetshme mirëpo nuk kam pasur as kancer e as nuk e kam humbur vokalin e nuk jam në gjendje kritike, por jam shëndosh si molla. Ndërkohë që ju lus të prisni deri të dielën për të gjitha detajet rreth operacionit tek emisioni im "Mama's trip" ne ora 15.00 tv21 aty i keni te gjitha te vertetat . Mpuq

A video posted by Big Mama (@bigitos) on

COMMENTS