Flaka ‘qet flakë’ në Gërmi (Foto)

Flaka Krelani falë punës dhe përkushtimit ka arritur të bëjë trup seksi. Kjo shihet edhe në postimet e saj të fundit. Gërmia duket se është destin

Flaka Krelani falë punës dhe përkushtimit ka arritur të bëjë trup seksi. Kjo shihet edhe në postimet e saj të fundit.

Gërmia duket se është destinacioni ku Flaka aktivizohet që në mëngjes.

Fotografia e fundit në Insta Story shfaqë trupin e saj seksi gjersa shuan etjen në mëngjes sa për të konfirmuar se ajo dhe agjërimi janë larg këtë vit.

COMMENTS