Fjolla Morina dikur dhe tani (Foto)

Këngëtarja ka ndryshuar shumë në pamjen e jashtme. Fjolla Morina ka disa vite që është pjesë e skenës muzikore shqiptare. Këngët e saj jan

Këngëtarja ka ndryshuar shumë në pamjen e jashtme.

Fjolla Morina ka disa vite që është pjesë e skenës muzikore shqiptare.

Këngët e saj janë bërë të njohura kryesisht shkaku i teksteve dhe videoklipeve provokative.

Por, duke shikuar disa fotografi nga e kaluara vërehet se këngëtarja në pamjen e jashtme ka ndryshuar shumë që nga paraqitjet e saj të para.

Shpesh herë është kritikuar se ajo ka operacione plastike, por Fjolla një gjë të tillë nuk e ka pranuar asnjëherë.

COMMENTS