Fjolla Morina dhe Muma publikojnë ‘Culo’ (Video +16)

Fjolla Morina dhe Muma publikojnë ‘Culo’ (Video +16)

Këngëtarja Fjolla Morina dhe Muma sapo kanë publikuar bashkëpunimin e tyre me titull ‘Culo’. Klipi ka skena të nxehta, ku Fjolla është shumë provokuese edhe nga teskti që e këndon. Në rrjete sociale këngëtarja ka treguar bashkëpunëtorët e këtij projekti që janë: Alfred Sula, MaxProductional, Joni Peci dhe sigurisht Muma.

Këngëtarja Fjolla Morina dhe Muma sapo kanë publikuar bashkëpunimin e tyre me titull ‘Culo’.

Klipi ka skena të nxehta, ku Fjolla është shumë provokuese edhe nga teskti që e këndon.

Në rrjete sociale këngëtarja ka treguar bashkëpunëtorët e këtij projekti që janë: Alfred Sula, MaxProductional, Joni Peci dhe sigurisht Muma.

COMMENTS