Fjeti në vaskë, reagimi qesharak i vogëlushit kur provojnë ta zgjojnë (Video)

Fjeti në vaskë, reagimi qesharak i vogëlushit kur provojnë ta zgjojnë (Video)

Amari i vogël nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, ka fjetur sapo nëna e ka futur në vaskë dhe po e lante me ujë të nxehtë. Por, fëmijës sht

Amari i vogël nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, ka fjetur sapo nëna e ka futur në vaskë dhe po e lante me ujë të nxehtë.

Por, fëmijës shtatë muajsh nuk i pëlqeu aspak kur e zgjuan dhe reagimi i tij me fytyrë të nervozuar ishte shumë qesharak.

Nuk shkoi shumë dhe ai fjeti sërish, për tu zgjuar nga të qeshurat e së ëmës.

Më poshtë mund të shihni atë, teksa dremitë këndshëm dhe lëshon një zë, i kënaqur që ndodhet në atë pozitë.

COMMENTS