Fjalosen keq vëzhguesit e PDK-së dhe VV-së (Video)

Fjalosen keq vëzhguesit e PDK-së dhe VV-së (Video)

Florim Isufi: Policë serbë në rrugën Prishtinë – Prapashticë, policia thotë po xhirohet një film
Arrestohen deputetët e VV-së, përleshje përballë Kuvendit (Video)

Në qendrën më të madhe të votimit 2042a në qytetin e Prizrenit, vëzhguesi i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ai i Vetëvendosjes janë fjalosur mes vete.

Sipas raportit të Policisë, incidenti filloi për shkak të një bexhi i cili ishte me ngjyrë të portokalli, që i përkon zgjedhjeve të kaluara.

Edhe KQZ ka bërë thirrje që mos të lejohen të qëndrojnë në qendra të votimit vëzhguesit që posedojnë bexhat ngjyrë portokalli.

Menaxheri i qendrës së votimit në shkollë ’11 Marsi’ në Prizren, Enver Bytyqi tha se në bashkëpunim me Policinë nuk do të lejojnë që të ndodhë ndonjë incident apo përleshje.

COMMENTS