Fillon të ndërtohet rrokaqielli më i lartë në botë (Foto)

Në Dubai ka filluar ndërtimi i ‘qiellgërvishtëses’, e cila do të jetë më e madhja në botë. Kostoja e saj përllogaritet të jetë rreth 1 miliardë dollarë dhe ajo të ofrojë pamje 360 gradë të qytetit. Në deklaratën për nisjen e punimeve thuhet se ndërtimi i saj do të përfundojë tërësisht në vitin 2020.

Në Dubai ka filluar ndërtimi i ‘qiellgërvishtëses’, e cila do të jetë më e madhja në botë.

Kostoja e saj përllogaritet të jetë rreth 1 miliardë dollarë dhe ajo të ofrojë pamje 360 gradë të qytetit.

Në deklaratën për nisjen e punimeve thuhet se ndërtimi i saj do të përfundojë tërësisht në vitin 2020.

fillon-te-ndertohet-rrokaqielli-me-i-larte-ne-bote-1

fillon-te-ndertohet-rrokaqielli-me-i-larte-ne-bote-2

fillon-te-ndertohet-rrokaqielli-me-i-larte-ne-bote-3

fillon-te-ndertohet-rrokaqielli-me-i-larte-ne-bote-4

fillon-te-ndertohet-rrokaqielli-me-i-larte-ne-bote

COMMENTS