Fillon prova e ilaçit kundër plakjes

Preferoni të pini kafe posa të zgjoheni nga gjumi? Mendoni dy herë
Arsyeja e fortë se pse dera e dhomës së gjumit duhet mbajtur hapur

Mediat ndërkombëtare raportojnë për ‘Eliksirin e rinisë’, që është prodhuar nga studiuesit amerikanë dhe ata japonezë.

Në Japoni ka nisur testi i parë klinik ‘Eliksir i rinisë’ tek 10 vullnetarë. Produkti stimulon një grup proteinash, sirtuins, të cilat ndalen së punuari. Ai është një produkt që ka efekte të dukshme kundër plakjes dhe ka përfitime edhe tek shikimi.

Këto proteina janë të rëndësishme sepse rregullojnë metabolizmin (të organeve, muskujve dhe indeve), në përgjigje të stresit dhe riparimin e ADN-së. Tek minjtë ky produkt ka funksionuar shumë mirë.

COMMENTS