Fillon Java e Imunizimit

Fillon Java e Imunizimit

Sot në Ministrinë e Shëndetësisë do te mbahet takimi për të shënuar fillimin e Javës së Imunizimit. Imunizimi është një nga intervenimet më efektiv

Sot në Ministrinë e Shëndetësisë do te mbahet takimi për të shënuar fillimin e Javës së Imunizimit.

Imunizimi është një nga intervenimet më efektive të shëndetit publik dhe ka potencial për të reduktuar vdekshmërinë e fëmijëve.

Java e Imunizimit në Kosovë organizohet nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, me përkrahjen e UNICEF-it.

COMMENTS