Fillojnë të mbledhen protestuesit para Kuvendit të Kosovës

Fillojnë të mbledhen protestuesit para Kuvendit të Kosovës

KQZ ia dërgon presidentit vendimin për certifikimin e rezultateve
Treni serb niset për në Mitrovicë, Kosova e sheh si provokim

Para objektit të Kuvendit të Kosovës kanë filluar të mblidhen protestuesit për të kundërshtuar marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.
Në mesin e protestuesve janë shfaqur anëtari i ri i Lëvizjes Vetëvendosje, Dukagjin Gorani, nënkryetari i Prishtinës, Dardan Sejdiu dhe Ylli Hoxha.

Pamje protesta

COMMENTS