Fetahu: Basketbolli kosovar do të ec përpara

Fetahu: Basketbolli kosovar do të ec përpara

Kryetari i i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) Arben Fetahu, ka premtuar se do të punoj që basketbolli kosovar të ec përpara. Fetahu ditë

Kryetari i i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) Arben Fetahu, ka premtuar se do të punoj që basketbolli kosovar të ec përpara.

Fetahu ditë më parë në Kuvendin e jashtëzakonshëm zgjedhor Federatës së Basketbollit të Kosovës është zgjedhur kryetar i ri i FBK-së.

‘Procesi zgjedhor ka shkuar mirë dhe unë jam i kënaqur. Fitorja nuk ishte e pa pritur’,
tha Fetahu sot në emisionin e mëngjesit ‘Mirëmëngjesi Kosovë’, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Ai premtoi se për vitet qo dë të jetë aty, do të përpiqet të jetë afrues. ‘Për fat të keq komuniteti ynë është i fragmentuar’, theksoi ai.

Sipas tij prioritetet i tij do të jetë puna me gjenerata rë reja, krjimi i kushteve për basketboll, puna me trajnerë, puna me referë, me delegatë etj.

Fetahu vlerësoi se do të punoj që të zhvillohet basketbolli.

Ai ka kujtuar kohën e pasluftës, kur ka pasur shumë shikuesë të shumtë në basketboll.

COMMENTS